Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

GGG-materiaal 2022-2023

Thema 2022-2023

Leef je geloof! – Brief van Jakobus, broer van Jezus

Wist je dat Jezus broers had? En dat zijn oudste broer Jakobus heet? En wist je dat deze Jakobus een brief heeft geschreven die in het Nieuwe Testament terechtgekomen is? De brief is niet zo bekend, maar wel erg inspirerend en vooral praktisch. Je vindt daarin geen dogmatische verhandelingen, maar allerlei concrete adviezen over hoe je Jezus kunt navolgen. De brief wordt wel het ‘spreukenboek van het Nieuwe Testament’ genoemd, met als centrale oproep: Leef je geloof!

De brief van Jakobus staat centraal in dit gespreksboekje voor Gemeente Groei Groepen en is uiterst geschikt om geloofsgesprekken op gang te brengen. Jakobus prikkelt. Hij deinst er niet voor terug om rijken de mantel uit te vegen en kwaadsprekers aan te sporen hun tong te temmen. Tegelijkertijd roept hij op tot gebed. Je kunt alleen je geloof ‘leven’ als je verbonden bent met de Bron. Verbonden dus met broeder Jezus!

GGG-materiaal 2022-2023 - Thema 2022
GGG-materiaal 2022-2023 - Ik wil dit materiaal bestellen

Ik wil dit materiaal bestellen

Wilt u dit materiaal bestellen, klik dan op onderstaande knop of ga naar webshop.ewv.nl 

Ik wil dit materiaal bestellen

Ik heb een vraag

Indien u meer informatie wilt over het materiaal, verwijzen wij u naar de webshop. 

Voor het antwoord op andere vragen kunt u klikken op onderstaande knop

Ik heb een vraag

 

Wilt u een grote oplage bestellen of bestellen als boekhandel, dan overleggen we graag over de korting die we u kunnen bieden. Stuur uw vraag per mail naar info@ewv.nl .

 

GGG-materiaal 2022-2023 - Ik heb een vraag