Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Lokaal

Jezus volgen, dienen en vertegenwoordigen in de kracht van de Heilige Geest
Als Evangelisch Werkverband (EW) willen wij de lokale gemeenten binnen de PKN dienen. Dat doen wij door  gemeenteleden toe te rusten door middel van onderwijs en training. Wij willen u graag leren ontdekken en ervaren, wat het betekent om Jezus te volgen, te dienen en te vertegenwoordigen in de kracht van de Heilige Geest.

Cursusprogramma
Het Evangelisch Werkverband biedt een samenhangend cursusprogramma aan, dat bestaat uit twee introductiecursussen en twee leerlijnen.  Klik op de afbeelding voor ons volledige cursusprogramma. Hieronder een toelichting op de individuele cursus onderdelen.

 
Cursus Lokaal - Leerlijn 2-module 2: Luisteren naar Gods stem
Leerlijn 2-module 2: Luisteren naar Gods stem
Om fijngevoeligheid te ontwikkelen voor Gods stem is het noodzakelijk om luisterend te bidden. Hoe doe je dit? Zegt de Bijbel daar iets over? Dit is het thema van de cursus ‘Luisteren naar Gods stem’.
Lees verder
 
Cursus Lokaal - Leerlijn 2- module 3: Levend in Christus
Leerlijn 2- module 3: Levend in Christus
De cursus ‘Levend in Christus’ is een verdiepingscursus waarin we de gaven van de Geest praktiseren. De cursus is voor iedereen die meer wil leren over de gaven van de Heilige Geest, het gebed, genezing en bevrijding.
Lees verder
 
Cursus Lokaal - Leerlijn 2-module 4: Ministrycursus
Leerlijn 2-module 4: Ministrycursus
De cursus is toegankelijk voor iedereen die Jezus wil volgen en van Hem wil leren. In deze cursus willen wij je leren voor mensen te bidden in de kracht en met de gaven van de Heilige Geest.
Lees verder