Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

50 dagen met God

50 Dagen scheurkalender - van Pasen tot Pinksteren
In 2020 wordt er weer een nieuwe kalender gemaakt. De voorbereidingen zijn al begonnen.  Wat houdt deze scheurkalender in? 

50 Dagen op weg met God
Door ‘50 Dagen op weg met God’ besteedt u samen 50 dagen lang aandacht aan het leren kennen van de Heilige Geest. Door het gebruik van de scheurkalender  raakt u op een laagdrempelige manier vertrouwd met het werk van de Heilige Geest. Bovendien geeft dit project u en anderen gemeenteleden een nieuwe impuls voor dagelijks gebed en bijbel lezen thuis. Alleen, met huisgenoten of het hele gezin maakt u elke dag tijd voor de ontmoeting met God. 

'Wachten op de Heilige Geest'
Wij weten nu dat het wachten op de belofte van de Vader betekent dat de Heilige Geest kwam op de pinksterzondag. En de komst van Gods Geest heeft heel veel in gang gezet - en dat gaat nog steeds door. Over die tijd van wachten en over op Wie we dan wachten, gaat dit vijftigdagenproject. We verlangen er naar dat we juist in de tijd tussen Pasen en Pinksteren weer enthousiast worden van de kracht van gebed en dat we Gods Geest leren kennen. 

Highlights
  • In ontwikkeling voor 2020
  • Tussen Pasen en Pinksteren
  • Dagelijks gebed en bijbel lezen