Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Hemelhoog

Liedbundel Hemelhoog

Hemelhoog is een prachtige liedbundel met 739 nieuwe en bekende liederen voor de kerk van nu. Hemelhoog is de protestants evangelische liedbundel voor elke kerk en elk gezin. Ze is de officiële opvolger van de Evangelische Liedbundel en een aanvulling op liedbundels als Het Nieuwe Liedboek en het Liedboek voor de Kerken. De breed opgezette bundel is een verzameling van liederen uit de protestantse en evangelische traditie.

Een bundel liederen voor jong en oud, met het accent op jonge generaties die graag lofprijs- en aanbiddingsliederen zingen. De liederen zijn een selectie uit Opwekkingsliederen, Sela, Psalmen voor nu, Johan de Heer, Taizé en Schrijvers voor Gerechtigheid. Bij de liedkeus waren de belangrijkste criteria dat Jezus Christus centraal staat, er aandacht is voor het werk van de Heilige Geest, het Koninkrijk van God, gerechtigheid en discipelschap. U kunt de fysieke liedbundel aanschaffen of digitale bladmuziek downloaden van alle liederen uit Hemelhoog.

Highlights
  • Geschikt voor gebruik in de eredienst, gezin of klaslokaal
  • Liederen van Psalmen voor nu, Sela, Taizé, Johan de Heer, Schrijvers voor gerechtigheid
  • 3 papieren edities: tekst-, basis- en muziekeditie
  • Een aantal digitale pakketten

Hemelhoog kent zowel een digitale als een gedrukte vorm

Klik op de link van het pakket dat u wilt bekijken of aanschaffen.

Er is geen 4-stemmige uitgave voor organist/pianist. Alle liedteksten zijn auteursrechtelijk beschermd.

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden stuur gerust een bericht met uw vragen naar ons of bel met 0342-460010

Licenties:
Zoals u wellicht weet is het wettelijk verplicht om voor projectie ook licenties te regelen. Wij werken samen met CCLI in Nederland, die voor u veel zaken uit handen neemt. U kunt die hier aanvragen.