Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Lokaal

Toerusting in jouw plaatselijke kerk is hard nodig! Daarom zijn wij als Evangelisch Werkverband beschikbaar om in jouw gemeente één of meer toerustingsmomenten te verzorgen.

Wij doen dat door gemeenteleden en kerkenraden toe te rusten,

  • met inspirerend onderwijs
  • door praktisch te oefenen met de gemeente(learning by doing)
  • door mensen middels geloofsgesprek en ‘samen bidden’ bij elkaar te brengen.

Wij zijn gewend om in een grote diversiteit van gemeenten te werken en bieden daarom onze trainingen op maat aan in uw kerk.

Neem contact met ons op via: info@ewv.nl

 
Cursus Lokaal - Luisteren naar Gods stem
Luisteren naar Gods stem
Om fijngevoeligheid te ontwikkelen voor Gods stem is het noodzakelijk om luisterend te bidden. Hoe doe je dit? Zegt de Bijbel daar iets over? Dit is het thema van de cursus ‘Luisteren naar Gods stem’.
Lees verder
 
Cursus Lokaal - Levend in Christus
Levend in Christus
De cursus ‘Levend in Christus’ is een verdiepingscursus waarin we de gaven van de Geest praktiseren. De cursus is voor iedereen die meer wil leren over de gaven van de Heilige Geest, het gebed, genezing en bevrijding.
Lees verder
 
Cursus Lokaal - Genezing & Gezondheid
Genezing & Gezondheid
Samen ontdekken wat Gods Woord ons bekend maakt over genezing en gezondheid. Groeien in geloof en verwachting voor ons hele menszijn, voor lichaam, ziel en geest. Vrijmoedig leren bidden en spreken in geloof en in groot vertrouwen op God.
Lees verder
 
Cursus Lokaal - Kom Heilige Geest
Kom Heilige Geest
Als je iets nodig hebt, zeker vandaag, dan is het de leiding en de aanwezigheid van de Heilige Geest in je leven. Het is geen geheim dat de Heilige Geest voorheen een beetje de onbekende God is geweest. In mijn traditie werd Hij verwaarloosd en genegeerd.
Lees verder