Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Tolboomweg 10
3784 XC Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Ministry training

Heb jij een verlangen om meer en vaker voor anderen te bidden? Wil je in een veilige omgeving hiermee oefenen en het Bijbelse onderwijs hierover leren? Ontdek de kracht van ministrygebed tijdens onze unieke en interactieve training!

Bidden kan iedereen, maar ministrygebed is meer dan dat. Maar wat is ‘ministry’ eigenlijk? Ministry is het Engelse woord voor 'bediening'. Door voor een ander te bidden, dien je dus de ander. Met twee personen bid je voor een derde persoon in de kracht van de Heilige Geest. Je doet dat in de verwachting dat God bij jullie is. Niet jullie zijn aan het werk, maar God werkt door jullie heen. Je luistert samen naar de Geest en bidt met open ogen, hart en handen.

 Ministrygebed is kwetsbaar en belangrijk, daarom is het essentieel dat het goed gebeurt en dat je de kracht van de Heilige Geest begrijpt voordat je hiermee aan de slag gaat. Daarom hebben we een cursus gebedsministry ontwikkeld met uitleg en Bijbelse onderbouwing. Tijdens de cursus krijg je duidelijke en praktische uitleg van een ervaren trainer en kun je oefenen in een veilige setting. Schrijf je in voor de training en ontdek de kracht van ministrygebed!

 Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor via: trainingen@ewv.nl

Highlights
  • Leer voor elkaar te bidden
  • Oefenen in de praktijk