Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Convergentie

17,95 (incl. BTW)
3-10 werkdagen

Waarom bestellen via EWV?

  • Je steunt ons werk
  • Verantwoord materiaal
Specificaties
Inhoud
Oorspronkelijke titel Covergence
Taal Nederlands
ISBN 9789492726032
Aantal pagina's 248
Betrokkenen
Auteur Sam Storms
Uitgever Arrowz
Productbeschrijving

Einde aan de eenzijdigheid
 

De explosieve groei van de vroege kerk was het gevolg van een volmaakte eenheid tussen Woord en Geest in de levens van de gelovigen. Maar in de kerkgeschiedenis heeft een tragische scheiding plaatsgevonden tussen de twee. Protestanten richten zich vooral op het uitleggen van de Bijbel, terwijl charismatische christenen het ervaren van de Heilige Geest benadrukken. Al zijn er tekenen van herstel, de kloof tussen beide stromingen lijkt soms onoverbrugbaar.
Sam Storms pleit voor een convergentie, een samenkomen van deze twee geloofsaspecten: ‘God heeft Woord en Geest samengevoegd als in een huwelijk. Wat God heeft samengevoegd, mogen mensen niet scheiden.’ Daarbij neemt hij de lezer mee in zijn eigen ontdekkingstocht, en maakt vervolgens een briljante analyse van de kracht van beide stromingen en de karikaturen die over en weer bestaan. 

Convergentie roept op om een einde te maken aan de eenzijdigheid – voor een evenwichtiger en diepgaander geloofsleven dat veel vrucht draagt voor Gods Koninkrijk. 

Vraag over Convergentie?
  • Neem contact op met het Evangelisch Werkverband:
  •  
  •  
Convergentie
17,95 (incl. BTW)
3-10 werkdagen