Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Leven met de Psalmen

12,95 (incl. BTW)
Op aanvraag

Waarom bestellen via EWV?

  • Je steunt ons werk
  • Verantwoord materiaal
Specificaties
Inhoud
Taal Nederlands
ISBN 9789032300524
Aantal pagina's 128
Betrokkenen
Auteur Evangelisch Werkverband
Uitgever IBB
Productbeschrijving

* Gelimiteerde oplage *

Psalmen spreken de taal van poëzie en gebed. Het zijn geen droge uiteenzettingen. Poëzie danst en heeft de mogelijkheid tot het hart door te dringen. Psalmen zijn gebeden. Gebeden spreken niet allereerst óver God, maar mét God. Ze helpen je om ieder aspect van je leven neer te leggen bij en te bespreken met Hem die ons kent en liefheeft. Psalmen helpen ons om te leven met God.

'Leven met de Psalmen' bestaat uit 16 programma's waarin belangrijke thema's en vragen uit de Psalmen aan de orde komen. Dit boek bevat de vragen voor de deelnemers én de achtergronden die voorheen in een apart boekje uitgegeven werden. Ook nieuw in deze uitgave zijn tien kleine interviews met inspirerende mensen die iets hebben meegemaakt met God door de psalmen.

De studies voor huiskringen en voor de Gemeente Groei Groepen zijn geschreven door ds. Pieter Both uit Spijkenisse, kerkelijk werker Rita van Herk uit Nootdorp, ds. Harald Overeem uit Boskoop en ds. Peter Smilde uit Alphen aan den Rijn, ontwikkeld door het Evangelisch Werkverband binnen de Protestantse Kerk en uitgegeven in samenwerking met de Internationale Bijbelbond.

Met de aanschaf van dit product ontvang je niet alleen dit boekje maar je ondersteunt ook het Evangelisch Werkverband in haar missie om de Kerk te vernieuwen.

Vraag over Leven met de Psalmen?
  • Neem contact op met het Evangelisch Werkverband:
  •  
  •  
Leven met de Psalmen
12,95 (incl. BTW)
Op aanvraag