Evangelisch Werkverband
Evangelisch Werkverband
Eendrachtstraat 29a
3784 KA Terschuur
0342-460010 - info@ewv.nl

Profetie

Onmisbaar voor de christelijke gemeente
5,00 (incl. BTW)
1-3 werkdagen

Waarom bestellen via EWV?

  • Je steunt ons werk
  • Verantwoord materiaal
  • Vandaag besteld, morgen geleverd
Specificaties
Inhoud
Taal Nederlands
ISBN 9789060678411
Aantal pagina's 166
Betrokkenen
Auteur ds. M.D. Geuze
Uitgever Gideon
Productbeschrijving

Profetie: een boodschap van God ontvangen en doorgeven aan de christelijke gemeente, hier en nu. Is dat nog voor ons? Of is de Geest daarmee opgehouden na de voltooiing van het Nieuwe Testament? Die laatste vraag is eeuwenlang met 'ja' beantwoord, omdat profetie als prediking werd verstaan.
Maar dat antwoord is niet echt bevredigend. De Bijbel stelt profetie en prediking/onderwijs niet gelijk en zegt ook nergens dat profetie niet meer nodig is. Telkens zijn er gelovigen geweest die aandacht vroegen voor de geestelijke gave van de profetie, waardoor God Zijn gemeente opbouwt en corrigeert. Maar ontsporingen die zich soms voordeden, maakten de kerk kopschuw. Ten onrechte. Vandaag, nu de christelijke gemeente moeite heeft om te overleven, zijn openbaring en leiding van God meer dan ooit nodig.
Dit boek geeft Bijbels inzicht in een onderwerp waaraan christenen niet graag hun vingers branden. In twaalf hoofdstukken wordt de profetie van vele kanten bekeken. Deze studie is een belangrijk hulpmiddel om echte en valse profetie te onderscheiden en... om de profetie de plaats te geven die God haar toekent.

Vraag over Profetie ?
  • Neem contact op met het Evangelisch Werkverband:
  •  
  •  
Profetie
5,00 (incl. BTW)
1-3 werkdagen